Concessie voor het uitbating van HoReCa in het stadspark

Concessie voor het uitbating van HoReCa in het stadspark

Printvriendelijke versiePDF version

De Grondregie van de Stad Brussel is op zoek naar een ondernemer die gepassioneerd is door voeding en die de ambitie heeft om voor een vaste periode van 9 jaar een Horecaruimte in het hartje van Brussel te exploiteren. 

Deze overeenkomst heeft tot doel: Casco Horeca gelegen op zespenningenstraat 16 te 1000 Brussel die als volgt is samengesteld:

- Gelijkvloers (132m²): een zaalruimte, ruimte voor een keuken met bestaande aansluitingen, servicelift, opslagruimte, personeelstoilet, bezoekerstoilet inclusief éen voor een gebruiker met beperkte mobiliteit, vuilnisbakruimte.

- Mezzanine (153m²): een zaalruimte, ruimte voor een keuken met bestaande aansluitingen, servicelift, twee opslagruimten, bezoekerstoilet inclusief éen voor een gebruiker met beperkte mobiliteit.

- Polyvalente zaal: (259m²): Netto oppervlakte van de ruimte: 163m², ruimte voor de keuken met bestaande aansluitingen, bergruimte, bezoekerstoilet met 1 voor een gebruiker met beperkte mobiliteit, 2 trappen en nooduitgangen..

Het pand wordt CASCO geleverd behalve de sanitaire ruimtes.

 

De concessiehouder zorgt voor alle nodige inrichtingen voor de goede exploitatie en het goede beheer van de zaak.

Er wordt verwacht dat die inrichtingen op een kwaliteitsvolle manier geïntegreerd worden, met bijzondere aandacht voor het imago van de locatie en de functie daarvan. Om die reden zal de kandidaat een ontwerp van inrichting indienen met professionele uitrustingen ( koelkasten, vaatwasser, tafels, stoelen, …) 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Thomas Sortino via e-mail Regie.Retail@brucity.be voor de speciale specificaties of ga naar de website https://enot.publicprocurement.be