Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor het tijdelijk gebruik van gebouwen in de Lievevrouwbroersstraat

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor het tijdelijk gebruik van gebouwen in de Lievevrouwbroersstraat

Printvriendelijke versiePDF version

De Grondregie van de Stad Brussel doet een oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor het tijdelijke gebruik van de gebouwen in de Lievevrouwbroersstraat 20 en 22. Deze zijn beschikbaar voor economische, commerciële, productieve, artistieke en/of verenigingsactiviteiten tot ten minste 2025.

Deze gebouwen bevinden zich in een grotendeels beschermd complex dat op termijn zal worden gerestaureerd. Ze liggen op een bevoorrechte locatie in de Sint-Jacobswijk, vlak bij de Grote Markt en op een steenworp afstand van Manneken Pis.

Het is de bedoeling om, door de bezetting van deze ruimten, de buurt te animeren tijdens het studieproces voor de rehabilitatie van het complex.

Een bezoek zal plaatsvinden:

  • op 16 december 2021 om 14 u
  • op 22 december om 11u

De kandidaat moet zich vooraf inschrijven. Afhankelijk van het aantal verzoeken en om te voldoen aan de sanitaire maatregelen, kunnen andere bezoeken worden georganiseerd.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden door een dossier te sturen tot 26 januari 2022 om 16u.

Details van de oproep kunnen op verzoek worden verkregen.

Contact : Regie.immo@brucity.be