Oproep tot concessie Brucity

Oproep tot concessie Brucity

Printvriendelijke versiePDF version

.

Oproep tot concessie van diensten met betrekking tot de exploitatie van het restaurant, de receptie-/barruimte en de aangrenzende terrassen van 'Brucity', het nieuwe administratief centrum van de Stad Brussel

Vanaf eind 2022 neemt de administratie van de Stad Brussel zijn intrek in een nieuw gebouw, 'Brucity', op de site van Parking 58 nadat deze zijn deuren definitief sloot in 2018. Dit nieuwe gebouw bevindt zich in het midden van het stadscentrum en wordt omringd door de Hallenstraat, de Kiekenmarktstraat, de Zwarte Lieve Vrouwestraat en de Bisschopsstraat. Dit glazen gebouw zal plaats bieden aan om en bij de 1.700 werknemers van de Stad Brussel.

Het streefdoel om de Stad Brussel dichter bij de burgers en het publiek te brengen wordt verwezenlijkt door het gebouw zowelals het ware open te stellen via een galerij die toegankelijk is tot 23u als het plaatsen van kunstwerken.

Aangezien de bescherming van het milieu erg belangrijk is voor de Stad, werd hier ook daadwerkelijk bij stilgestaan voor dit nieuwe gebouw. De energieprestatie is passief. Het gebouw zal onder meer uitgerust zijn met fotovoltaïsche zonnepanelen, een warmtekrachtkoppelingssysteem, volledige ledverlichting en een systeem voor het opvangen van regenwater voor de sanitaire voorzieningen.

In het kader van deze nieuwe dynamiek lanceert de Grondregie van de Stad Brussel een oproep tot concessie van diensten met betrekking tot de exploitatie van het restaurant, de ruimte receptie/bar en de grote aangrenzende terrassen van Brucity. Deze bevinden zich op de bovenste verdiepingen (achtste en negende), van het gebouw geven uit op de Stad, zijn toegankelijk voor iedereen en bieden bezoekers een vrij uitzicht over Brussel. Door de voorbeeldige prestaties op het gebied van duurzaamheid is dit gebouw toonaangevend.

Meer informatie op aanvraag verkrijgbaar op Regie.immo@brucity.be.

De offertes (FR of NL) worden elektronisch / per post ingediend vóór 29/08/2022 om 11u via etendering.

.

Contact:

Grondregie van de Stad Brussel - Eenheid ‘Bouw & Ontwikkeling’

Emile Jacqmainlaan 1, BE-1000 Brussel

https://regiefonciere.bruxelles.be/nl

Regie.immo@brucity.be

Referentienummer: RF/22/CONCES/899