Inhuldiging van een nieuw project in het centrum van Brussel !

Inhuldiging van een nieuw project in het centrum van Brussel !

Printvriendelijke versiePDF version

We hebben het genoegen om de inhuldiging van het project De Zenne aan te kondigen! Deze gebouwen bestaan uit een kleuter- en lagere school voor 240 leerlingen en 15 nieuwe moderne woningen, en bevinden zich respectievelijk op nummer 82 en 84 van de Zennestraat in 1000 Brussel.

De Zennestraal is de eerste Nederlandstalige kleuter- en lagere school binnen de Vijfhoek en is speciaal ontworpen om een verrijkende onderwijservaring te bieden. Voorzien van speelruimtes, lichtrijke en akoestisch geoptimaliseerde klaslokalen, twee speelplaatsen op twee niveaus (één voor de kleuters en andere voor de grotere kinderen), een psychomotorisch lokaal en een bibliotheek belooft het een omgeving die bevorderlijk is voor het leren en de ontwikkeling van kinderen.

De 3 studio's en 12 appartementen met 1 tot 3slaapkamers zijn doorzonwoningen die harmonieus geïntegreerd zijn. Ze bevinden zich op de bovenste verdiepingen en zijn volledig uitgevoerd met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Elk appartement heeft een privéterras, terwijl een groot gemeenschappelijk terras is gereserveerd voor de appartementen op de eerste verdieping. De ligging op de bovenste verdiepingen en de private toegang tot de woningen creëren een scheiding met de school, waardoor de rust van de bewoners gewaarborgd is.

Het gebouw met laag energieverbruik wordt van hernieuwbare energie voorzien via zonnepanelen. Regenwater wordt herbruikt.

Gelegen in het hart van Brussel is het project gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt het over voldoende parking voor fietsen, wat zachte mobiliteit bevordert.

Welkom op woensdag 12 juni om 12.30 uur om deze innovatieve ruimte te ontdekken, die leren, wonen en respect voor het milieu combineert!